Kantong foil aluminium sing kenthel bisa nemokake kantong vakum aluminium bisa disesuaikan kanthi kemasan panganan tas tas kemasan teh tas aluminium foil murni

Halo, ayo konsultasi produk!

Kantong foil aluminium sing kenthel bisa nemokake kantong vakum aluminium bisa disesuaikan kanthi kemasan panganan tas tas kemasan teh tas aluminium foil murni

Film aluminium murni Clo65d minangka alangi dhuwur multilayer lan bahan tahan tusukan sing dikembangake dening neume. Produk kasebut nduweni ciri kaya ing ngisor iki: tampilan putih perak, legap, reflektif, sifat mekanik sing kuat, kinerja anti blasting dhuwur, kinerja luh anti tusukan, anti-statis, lsp.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk:

Film aluminium murni Clo65d minangka alangi dhuwur multilayer lan bahan tahan tusukan sing dikembangake dening neume. Produk kasebut nduweni ciri kaya ing ngisor iki: tampilan putih perak, legap, reflektif, sifat mekanik sing kuat, kinerja anti blasting dhuwur, kinerja luh anti tusukan, anti-statis, lsp.

Produk kasebut wis dites standar GB lan ASTM, lan produk kasebut memenuhi persyaratan perlindungan lingkungan (bisa diwenehake laporan tes pihak katelu). Produk kasebut memenuhi standar perlindungan lingkungan sing paling ketat ing Uni Eropa lan Amerika Utara. Miturut sarat, bahan kasebut bisa digawe telung utawa papat lapisan, lan produk kanthi bahan komposit sing beda lan kekandelan bisa disesuaikan miturut syarat, lan permukaan bisa dicithak nganggo warna apa wae.

Lingkungan panyimpenan umum yaiku: suhu ≤ 38 ℃, asor ≤ 90%. Sealing edge yaiku 10mm kanggo memenuhi permintaan pasar.

Struktur produk:

Lingkup aplikasi:

1. Cocog kanggo kabeh jinis papan sirkuit, produk elektronik, aksesoris mesin presisi, bahan habis, produk industri, lsp;

Contone: Papan PC, sirkuit terintegrasi IC, komponen elektronik, chip SMT saka macem-macem industri LED, kemasan strip lampu, perangkat keras presisi, kemasan komponen otomatis, lsp.

2. Kemasan panganan: beras, produk daging, iwak garing, produk akuatik, daging sing diobati, bebek panggang, panganan beku, ham, panganan sing dimasak, bumbu, lsp.

Karakteristik (metode tes) Nilai rata-rata
Kekandelan total  0,01mm ~ 0,02mm
Kekuwatan sing kuat (GB / T 1040.3-2006) 50MPA
Elongation nalika istirahat (GB / T 1040.3-2006) 80%


Kondisi panyegelan panas

Suhu 150
Wektu 3 ~ 5 detik
Impedansi lumahing <10 的 1010
Uap banyu disaring ASTM F1249-2006) 1.023g (m3.d)
Transmisi oksigen (ASTM D3985-2005) 0.075cm3Stp) / (m2.d)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita