Mesin topeng

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Fully automatic one-off one-off servo motor mask machine factory

    Pabrik mesin topeng motor servo siji-mati kanthi otomatis

    Mesin kabeh dipasang nganggo bingkai material, mbentuk, las las, las lipat lan bagean liyane. Mesin otomatis mung bisa ngasilake topeng rai sing nganggo, nanging ora kanggo topeng N95 lan stereo. Apa masker kasebut medis utawa ora ana gandhengane karo mesin kasebut. Sajrone topeng disterilake, topeng sing diproduksi dening peralatan iki bisa digunakake kanggo topeng bedah.
  • Automatic children’s mask machine

    Mesin topeng bocah kanthi otomatis

    Topeng anak otomatis kabeh ing siji mesin minangka jinis peralatan anyar sing digawe kanggo para pelanggan nggawe topeng kartun Jepang. Nggunakake 1 ~ 4 lapisan kain spunbonded PP sing ora ditenun, karbon aktif lan bahan filtrasi minangka bahan panganan. Topeng digawe dening teknologi ultrasonik. Topeng kasebut duwe embossing sing jelas, pengelasan kuwat lan kacepetan cepet, sing cocog karo persyaratan kinerja produk. Desain topeng kasebut salaras banget karo standar uji coba Eropa lan Amerika, lan operasi kanthi otomatis. Mesin kabeh kasusun saka bingkai material, mbentuk, las las, las lipat lan bagean liyane. Mesin topeng bocah kanthi otomatis mung bisa ngasilake topeng datar sing bisa digunakake, nanging dudu topeng N95 lan topeng stereo.
  • Functions and characteristics of fish mask machine

    Fungsi lan karakteristik mesin topeng iwak

    Miturut sarat para pelanggan, mesin topeng bentuk iwak otomatis wis sukses dikembangake ing China lan wis dituku ing pasar asing, Mesin kasebut otomatis banget. Bisa digunakake kanggo emboss, lempitan, doyo lan gunting topeng sekaligus, Proses manufaktur khusus njamin garis sing jelas lan ora cacat ing produksi, sing bisa nyuda sampah material lan kanthi efektif njamin kualitas topeng sing diproduksi
  • Duck mouth mask machine

    Mesin topeng cangkem bebek

    Mesin topeng Duckbill minangka mesin sing nggunakake prinsip las ultrasonik kanggo ngasilake topeng bentuk bebek sing cocog kanggo industri polusi sing dhuwur. Nduwe level otomatisasi sing dhuwur. Nduwe garis siji saka panganan nganti produk sing wis rampung. Nduwe panganan bahan baku kanthi otomatis, sistem penyebaran garis irung independen, lan bisa mbungkus garis irung dadi kain sing ora ditenun kanthi otomatis, dilipat kanthi otomatis lan ngethok produk sing wis rampung, Produk sing diprodhuksi dening mesin topeng paruh bebek iki tampil apik, kinerja stabil, panenan dhuwur, tingkat cacat kurang lan gampang operasi.
  • Butterfly mask machine

    Mesin topeng kupu-kupu

    Mesin topeng kartun kupu-kupu otomatis minangka jinis peralatan anyar sing dikembangake kanggo nyukupi kabutuhane pelanggan; 2 ~ 6 lapisan nonwoven PP spunbonded, karbon aktif lan bahan filtrasi digunakake minangka bahan panganan (miturut efek penyaringan bahan baku, N95, FFP2 lan standar liyane bisa dipikolehi)
  • Elastic ear band integrated forming plane mask machine plane disposable elastic ear band mask machining

    Pita telinga elastis terintegrasi mbentuk mesin topeng pesawat mask mesin telinga band elastis

    Mesin pesawat elastis cocok kanggo produksi topeng pesawat otomatis lini produksi mesin topeng pesawat tali kuping elastis utamane digunakake kanggo produksi topeng pesawat kanthi otomatis. Utamane kalebu gulung kain sawise dicopot, bungkus pinggir, aplikasi bar irung, lempitan, nglereni sabuk kuping lan senyawa, lan nglereni produk rampung. Topeng rampung minangka output saka platform conveyor. Kain elastis digunakake minangka bahan baku kanggo band kuping, sing digawe dhewe lan dipasang karo awak, kanggo nambah kualitas topeng. Dilengkapi gelombang ultrasonik, bisa nggunakake gelombang instan kanggo ngelas, nglereni utawa nyetak bahan kanthi cepet, kontrol PLC, kinerja stabil, operasi simpen lan tenaga kerja sing efisien, efisiensi produksi sing dhuwur.
  • Cup type, cup type semi-automatic mask machine,  semi-automatic cup type mask machine

    Jinis cangkir, mesin topeng semi-otomatis jinis cangkir, mesin topeng semi-otomatis

    Pembentuk pers panas - mesin pembentuk jinis topeng jinis cangkir, sing nggunakake prinsip pencet panas kanggo ngrampungake nggawe topeng sing bentuke cangkir. Ana enem posisi kerja dobel ing sak mesin, lan loro wong kerja bebarengan.
  • Automatic high speed nose printing folding mask machine

    Mesin topeng lipat irung kanthi kecepatan tinggi otomatis

    Lini produksi topeng kn95 / N95 otomatis dirancang khusus kanggo industri polusi lan industri medis sing dhuwur. Cocog kanggo diwasa, topeng bocah lan respirator kanthi katup ambegan. Piranti kasebut nggunakake kontrol program servo kanggo ngrampungake produksi otomatis, saka bahan baku (3 ~ 6 lapisan) nganti output produk rampung, operasi otomatis; konsep desain lan teknologi wis diwasa, bisa ngasilake macem-macem topeng lempitan; produk rampung duwe efisiensi dhuwur, lempitan akurat, las band kuping sing ayu, ketegangan sing kuat, bar irung ngubur otomatis lan fungsi cetak otomatis; peralatan kasebut kanthi otomatis kontrol, mlaku kanthi lancar lan ngasilake produksi Stabil.
  • Bandage mask machine Manufacturer

    Produsen mesin topeng perban

    Mesin topeng perban minangka peralatan pengikat naleni sing efisien kanggo topeng pesawat. Umume digunakake kanggo ngelas las topeng pesawat sing ora ditenun. Bisa ngelas bandage saka macem-macem jinis topeng pesawat. Utamane ditrapake kanggo pengikatan masker pesawat kain non-anyaman 2 lapis, topeng pesawat kain tanpa lapisan 3, topeng pesawat medis, topeng bidang karbon aktif 4-lapisan lan topeng pesawat anti-virus.