Produsen kertu indikator asor nglindhungi perlindungan lingkungan kertu asor 6-point

Halo, ayo konsultasi produk!

Produsen kertu indikator asor nglindhungi perlindungan lingkungan kertu asor 6-point

Kertu indikator asor minangka cara sing trep lan murah kanggo ndeteksi asor lingkungan. Pangguna bisa kanthi cepet mutusake suhu ing paket produk lan efek desiccant kanthi warna ing kertu. Yen asor paket luwih dhuwur tinimbang utawa padha karo nilai asor, titik sing cocog ing kertu bakal ganti saka warna garing dadi warna udan sing udan banget, saengga efek panggunaan bahan pengering bisa dingerteni kanthi gampang.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk:

Kertu indikator asor minangka cara sing trep lan murah kanggo ndeteksi asor lingkungan. Pangguna bisa kanthi cepet mutusake suhu ing paket produk lan efek desiccant kanthi warna ing kertu. Yen asor paket luwih dhuwur tinimbang utawa padha karo nilai asor, titik sing cocog ing kertu bakal ganti saka warna garing dadi warna udan sing udan banget, saengga efek panggunaan bahan pengering bisa dingerteni kanthi gampang.

Ing taun 2004, peraturan perlindungan lingkungan UE (2004/73 / EC) nyathet kobalt oksida minangka karsinogen kelas II, sing saiki dilarang nganggo kertu indikator asor kobalt. Kabeh produk sing diekspor menyang negara-negara UE kudu tundhuk karo peraturan kasebut. Mula, kertu indikator asor sing akeh digunakake (wiwit biru nganti jambon), komponen utama yaiku kobalt oksida, bakal dilarang.

Kanggo memenuhi peraturan sing relevan lan syarat perlindungan lingkungan, neume Electronic Materials Co., Ltd. wis nggawe kertu indikator asor perlindungan lingkungan (generasi I, II, III) generasi anyar, lan nganyari proses produksi kertu indikator ing level sing luwih dhuwur. Serangkaian produk iki selaras karo Arahan RoHS Uni Eropa (ora kalebu), wis lulus tes CTI / SGS, nuduhake manawa ana warna sing jelas, pakaryane apik banget, lan panggunaane kepenak.

Standar produksi

2004/73 / EC

Gjb2494-95 (standar militer Republik Rakyat China)

Mil-ib835a (kemasan militer AS)

Jeoec (standar federasi industri komponen elektronik)

Lingkup aplikasi

Kemasan komponen elektronik, peralatan optik, komponen sensitif

Kabeh jinis kemasan vakum

Papan IC / terintegrasi / sirkuit, lsp

Pitunjuk

Nalika kelembapan lingkungan tekan utawa nilai titik indikasi ing kertu indikator asor, titik indikasi bakal ganti saka warna garing dadi warna hygroscopic.

Yen asor lingkungane mudhun, warna titik ing kertu indikator bakal ganti saka warna hygroscopic dadi warna garing.

Nalika warna titik indikasi ganti dadi warna sing ditemtokake, nilai ing titik kasebut yaiku nilai asor lingkungan saiki.

Spesifikasi produk

5-10-15% , 5-10-60% , 30-40-50% , 10-20-30-40% , 10-20-30-40-50-60%。

Lan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan lan kebutuhan khusus.

Kemasan lan panyimpenan

1. Kemasan batin disegel tas lan tinplate logam njaba, lan kemasan njaba karton, 2400 pcs / box / 5 kaleng

2. Kertu indikator asor kudu disegel ing wesi kanthi desiccant. Tulung ganti desiccant sawise bungkus dibukak kaping telu.

3. Tetep ing lingkungan sing garing lan adhem, aja nganti sinar srengenge langsung lan banyu rendhem.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita