Fungsi lan karakteristik mesin topeng iwak

Halo, ayo konsultasi produk!

Fungsi lan karakteristik mesin topeng iwak

Miturut sarat para pelanggan, mesin topeng bentuk iwak otomatis wis sukses dikembangake ing China lan wis dituku ing pasar asing, Mesin kasebut otomatis banget. Bisa digunakake kanggo emboss, lempitan, doyo lan gunting topeng sekaligus, Proses manufaktur khusus njamin garis sing jelas lan ora cacat ing produksi, sing bisa nyuda sampah material lan kanthi efektif njamin kualitas topeng sing diproduksi


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk:

Miturut syarat pelanggan, mesin topeng kanthi bentuk iwak otomatis wis sukses digawe ing China lan wis dituku ing pasar asing,

Mesin kasebut kanthi otomatis. Bisa digunakake kanggo emboss, lempitan, doyo lan gunakake topeng sekaligus,

Proses pabrikan khusus njamin garis sing jelas lan ora cacat ing produksi, sing bisa nyuda sampah material lan kanthi efektif njamin kualitas topeng sing diproduksi

Fungsi lan karakteristik mesin topeng iwak

1. Piranti kasebut digawe kanthi integrasi, lan kabeh mesin dioperasikake kanthi otomatis. Sederhana lan cepet, mesin iki bisa dioperasikake dening siji wong;

2. Volume cilik, ora ana papan, struktur paduan aluminium, apik lan kuwat;

3. Kontrol pemrograman PLC, tingkat otomatisasi dhuwur. Proses produksi khusus kanggo njamin garis sing jelas, ing produksi

Ora ana deformasi, bisa nyuda sampah material. Stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan kurang;

Fungsi lan karakteristik mesin topeng iwak

Jeneng produk  Mesin topeng bentuk iwak kf94 otomatis
Spesifikasi peralatan  8250 (L) x4950 (W) x2100 (H)(mm)
Model peralatan  SYK-ZF94
Pasokan listrik sing digunakake AC 220V
Ukuran topeng 210mm * 82mm
efisiensi produksi 50 ~ 60 pcs / min
Daya peralatan 10KW

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita