Pabrik mesin topeng motor servo siji-mati kanthi otomatis

Halo, ayo konsultasi produk!

Pabrik mesin topeng motor servo siji-mati kanthi otomatis

Mesin kabeh dipasang nganggo bingkai material, mbentuk, las las, las lipat lan bagean liyane. Mesin otomatis mung bisa ngasilake topeng rai sing nganggo, nanging ora kanggo topeng N95 lan stereo. Apa masker kasebut medis utawa ora ana gandhengane karo mesin kasebut. Sajrone topeng disterilake, topeng sing diproduksi dening peralatan iki bisa digunakake kanggo topeng bedah.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk:

Mesin kabeh dipasang nganggo bingkai material, mbentuk, las las, las lipat lan bagean liyane.

Mesin otomatis mung bisa ngasilake topeng rai sing nganggo, nanging ora kanggo topeng N95 lan stereo.

Apa masker kasebut medis utawa ora ana gandhengane karo mesin kasebut. Sajrone topeng disterilake, topeng sing diproduksi dening peralatan iki bisa digunakake kanggo topeng bedah.

Deskripsi tumindak siji seret siji mesin topeng pesawat kecepatan tinggi: ngirim bahan mentah → garis balok irung → lempitan masker → pola las ing sak topeng (loog pelanggan bisa ditambahake ing posisi iki) → Conveyor sabuk telinga kanggo manufaktur topeng → siji -kelas las baris kuping papat titik → topeng produk rampung → pangiriman produk rampung miturut jumlah.

Proses mesin topeng kabeh dikontrol dening PLC lan didhukung karo motor servo. Nduwe kinerja stabil lan operasi sing gampang!

karakteristik:

1. Efek las apik lan tingkat kegagalan kurang;

2. Kacepetan produksi efisien, kanthi 80-100 tablet per menit, sing bisa diproduksi terus suwene 24 jam;

3. Kontrol pemrograman PLC, drive servo, tingkat otomatisasi dhuwur;

4. Antarmuka mesin-mesin sing ramah, peralatan sing ora normal lan alarm kekurangan, pandhuan layar kanggo ngatasi abnormal kanthi cepet.

Parameter teknis

Jeneng Produk: siji seret siji mesin topeng pesawat kecepatan tinggi

Spesifikasi peralatan: 3600 (L) x3500 (W) X2000 (H) (mm)

Model: syk-3093

Voltase kerja: AC 220 V 12 A

Spesifikasi topeng sing ditrapake: 2/3/4/5 lapisan topeng datar sing ora ditenun

Ukuran topeng: 95x175 mm

Efisiensi produksi: 80 ~ 100 / min / (operasi terus kanggo 24 jam)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita