Pita telinga elastis terintegrasi mbentuk mesin topeng pesawat mask mesin telinga band elastis

Halo, ayo konsultasi produk!

Pita telinga elastis terintegrasi mbentuk mesin topeng pesawat mask mesin telinga band elastis

Mesin pesawat elastis cocok kanggo produksi topeng pesawat otomatis lini produksi mesin topeng pesawat tali kuping elastis utamane digunakake kanggo produksi topeng pesawat kanthi otomatis. Utamane kalebu gulung kain sawise dicopot, bungkus pinggir, aplikasi bar irung, lempitan, nglereni sabuk kuping lan senyawa, lan nglereni produk rampung. Topeng rampung minangka output saka platform conveyor. Kain elastis digunakake minangka bahan baku kanggo band kuping, sing digawe dhewe lan dipasang karo awak, kanggo nambah kualitas topeng. Dilengkapi gelombang ultrasonik, bisa nggunakake gelombang instan kanggo ngelas, nglereni utawa nyetak bahan kanthi cepet, kontrol PLC, kinerja stabil, operasi simpen lan tenaga kerja sing efisien, efisiensi produksi sing dhuwur.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk:

Baris produksi mesin topeng pesawat tali kuping elastis utamane kalebu panganan koil, lempitan lan pencet, pakan klip jembatan irung lan mbentuk topeng. Teknologi nglereni topeng. Kanthi nggunakake gelombang ultrasonik, bahan kasebut bisa dilas, dipotong utawa dipasang kanthi cepet kanthi gelombang instan, sing stabil, hemat tenaga kerja lan efisiensi dhuwur.

Mesin topeng pesawat band telinga elastis minangka peralatan otomatis, yaiku mesin manufaktur topeng telung dimensi kanthi lapisan kain filter. Saka panganan bahan mentah nganti rampung produk yaiku garis operasi otomatis. Kain elastis digunakake minangka bahan baku sabuk kuping, sing kanthi otomatis dipasang ing awak.

Kauntungan peralatan:

--- Mesin kabeh saka panganan bahan inti, sisipan garis balok irung, panyegelan pinggiran, nglereni, kabeh wis rampung kanthi otomatis.

--- splicing ultrasonik integral, telung lapisan.

--- Desain modular, operasi sing aman lan gampang, pangopènan sing trep, alarm mati otomatis.

--- Mesin kabeh nggunakake struktur paduan aluminium, bahan berkualitas tinggi, peralatan stabil lan andal, bukti karat lan gampang diresiki.

--- Mesin kompak, ukurane cilik lan ora butuh papan.

--- Kontrol program PLC, stabilitas dhuwur, tingkat kegagalan kurang.

Parameter teknis

Jeneng produk mesin topeng pesawat tali kuping elastis
Spesifikasi peralatan 3600 * 900 * 1900mm
Model peralatan sy-200t
Kekuwatan kerja pasokan w 220 V / 50 Hz
Tekanan udara 0,5-0,6MPa
Efisiensi produksi 150-200 pcs / min
Daya peralatan 3kw

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita