Hubungi Kita

Halo, ayo konsultasi produk!

Shenzhen Sanying Technology Co., Ltd.

Alamat

702, 2-13 / F, 48 Xinyu Road, Xinqiao, Shajing, Bao'an District, Shenzhen

Telpon

Sales: + 86-138-2335-0971

Dhukungan: + 86-138-2335-0971

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita