Mesin topeng kupu-kupu

Halo, ayo konsultasi produk!

Mesin topeng kupu-kupu

Mesin topeng kartun kupu-kupu otomatis minangka jinis peralatan anyar sing dikembangake kanggo nyukupi kabutuhane pelanggan; 2 ~ 6 lapisan nonwoven PP spunbonded, karbon aktif lan bahan filtrasi digunakake minangka bahan panganan (miturut efek penyaringan bahan baku, N95, FFP2 lan standar liyane bisa dipikolehi)


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk:

Mesin topeng kartun kupu-kupu otomatis minangka jinis peralatan anyar sing dikembangake kanggo nyukupi kabutuhane pelanggan;

2 ~ 6 lapisan nonwoven PP spunbonded, karbon aktif lan bahan filtrasi digunakake minangka bahan panganan (miturut efek penyaringan bahan baku, N95, FFP2 lan standar liyane bisa dipikolehi)

Ukuran, spesifikasi lan tahan suhu dhuwur tas vakum nilon antistatik bisa disesuaikan.

Fitur mesin:

1. Konsep desain wis maju lan teknologi wis diwasa, sing bisa nyukupi kabeh persyaratan kanggo produksi topeng kartun kupu-kupu.

2. Produk rampung duwe embossing sing jelas, lempitan seragam, permukaan sing lancar lan nglereni sing mulus.

3. Piranti kasebut nduweni operasi sing stabil lan operasi jangka panjang sing terus maju, lan tingkat produk sing mumpuni luwih saka 98%.

4. Kabeh proses kontrol otomatis peralatan, operasi sing lancar, produksi stabil, ora butuh pitulung saka manungsa.

Parameter teknis:

Jeneng produk Mesin topeng kartun kupu-kupu otomatis
efisiensi produksi 40 ~ 50 pcs / min
Peralatan jinis No. SYK-3090
voltase digunakake 380V / 220V
Tekanan 3 ~ 7Kg / cm2
Daya peralatan 8500W

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita