Produsen mesin topeng perban

Halo, ayo konsultasi produk!

Produsen mesin topeng perban

Mesin topeng perban minangka peralatan pengikat naleni sing efisien kanggo topeng pesawat. Umume digunakake kanggo ngelas las topeng pesawat sing ora ditenun. Bisa ngelas bandage saka macem-macem jinis topeng pesawat. Utamane ditrapake kanggo pengikatan masker pesawat kain non-anyaman 2 lapis, topeng pesawat kain tanpa lapisan 3, topeng pesawat medis, topeng bidang karbon aktif 4-lapisan lan topeng pesawat anti-virus.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk:

Mesin topeng perban minangka peralatan pengikat naleni sing efisien kanggo topeng pesawat. Umume digunakake kanggo ngelas las topeng pesawat sing ora ditenun. Bisa ngelas bandage saka macem-macem jinis topeng pesawat. Utamane ditrapake kanggo pengikatan masker pesawat kain non-anyaman 2 lapis, topeng pesawat kain tanpa lapisan 3, topeng pesawat medis, topeng bidang karbon aktif 4-lapisan lan topeng pesawat anti-virus.

 Saben link peralatan dilengkapi piranti deteksi induktif. Yen ana kesalahan ing proses operasi, sensor bakal kanthi otomatis ndeteksi lan alarm lan mungkasi mesin kasebut. Sanalika, tautan kesalahan bakal ditampilake ing layar tampilan kontrol peralatan, sing bisa nambah efisiensi produksi.

asas apa:

Mesin topeng jinis bandage nganggo cara welding ultrasonik, lan piranti sing dikirimake disetel ing platform mesin. Produk topeng setengah rampung diimpor saka piranti sing ngirim, banjur bandage dipotong sawise ditekan roda kembang ultrasonik, supaya bisa ngasilake produk sing wis rampung. Mung siji wong sing kudu nyelehake topeng separo ing sabuk conveyor mesin, lan sisa tugas tindakake rampung kanthi otomatis.

asas apa:

Pasokan listrik sing digunakake  220 V
Frekuensi  20K
Daya peralatan  3000W
Efisiensi kerja  25-30 tablet / menit
Ukuran mesin  1920 (L) x 900 (W) x 1200 (H) mm
Bobot mesin  300kg

Fitur peralatan:

1. Bingkai digawe saka paduan aluminium lan stainless steel, sing entheng lan apik tanpa karat.

2. Ngitung kanthi otomatis bisa ngontrol efisiensi produksi lan kemajuan.

3. Kontrol konversi frekuensi, sing bisa nyetel kacepetan mlaku saka peralatan miturut kabutuhan nyata.

4. Panganan tong minyak tarik, posisi sing luwih akurat, bisa ngontrol jembar bahan baku paling sithik lan ngirit biaya.

5. Dawa lan ukuran produk rampung kudu dikontrol kanthi seragam, kanthi penyimpangan ± 1 mm, sing bisa ngontrol dawa produk rampung kanthi efektif.

6. Piranti kasebut otomatis banget lan mbutuhake sarat sing kurang kanggo operator, mula prelu ngeculake bahan lan ngurutake produk sing wis rampung.

7. Kinerja stabil lan operasi sing trep.

8. Roda las ultrasonik otomatis digawe saka baja berkualitas tinggi sing diimpor, kanthi umur panjang lan resistensi nyandhang.                                                                           


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita