Mesin topeng lipat irung kanthi kecepatan tinggi otomatis

Halo, ayo konsultasi produk!

Mesin topeng lipat irung kanthi kecepatan tinggi otomatis

Lini produksi topeng kn95 / N95 otomatis dirancang khusus kanggo industri polusi lan industri medis sing dhuwur. Cocog kanggo diwasa, topeng bocah lan respirator kanthi katup ambegan. Piranti kasebut nggunakake kontrol program servo kanggo ngrampungake produksi otomatis, saka bahan baku (3 ~ 6 lapisan) nganti output produk rampung, operasi otomatis; konsep desain lan teknologi wis diwasa, bisa ngasilake macem-macem topeng lempitan; produk rampung duwe efisiensi dhuwur, lempitan akurat, las band kuping sing ayu, ketegangan sing kuat, bar irung ngubur otomatis lan fungsi cetak otomatis; peralatan kasebut kanthi otomatis kontrol, mlaku kanthi lancar lan ngasilake produksi Stabil.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk:

Lini produksi topeng kn95 / N95 otomatis dirancang khusus kanggo industri polusi lan industri medis sing dhuwur. Cocog kanggo diwasa, topeng bocah lan respirator kanthi katup ambegan. Piranti kasebut nggunakake kontrol program servo kanggo ngrampungake produksi otomatis, saka bahan baku (3 ~ 6 lapisan) nganti output produk rampung, operasi otomatis; konsep desain lan teknologi wis diwasa, bisa ngasilake macem-macem topeng lempitan; produk rampung duwe efisiensi dhuwur, lempitan akurat, las band kuping sing ayu, ketegangan sing kuat, bar irung ngubur otomatis lan fungsi cetak otomatis; peralatan kasebut kanthi otomatis kontrol, mlaku kanthi lancar lan ngasilake produksi Stabil.

Wis akeh fungsi lan bisa dilengkapi pemotong. Saka bahan baku multi-lapisan, panganan otomatis, penet panas, doyo bentuk cangkir, koleksi bahan sampah otomatis. Mesin iki ora bakal ngrusak karakteristik perlindungan bahan ing proses kerja, lan efek penyaringan produk rampung wis tekan standar

Parameter teknis :

Jeneng Produk: kn95 otomatis, mesin topeng N95

Ukuran peralatan: L9700 * W1200 * H2000 (unit: mm) mm

Model produk: SYK-3095

Tekanan udara: 0.4-0.7mpa, sawise filtrasi utama

Pasokan listrik sing digunakake: 220 VAC ± 5%, 50 Hz

Daya peralatan: perlindungan grounding, daya peringkat udakara 10kW

Efisiensi produksi: 40 ~ 50 pcs / min

Bobot peralatan: udakara 5000kg


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita