Mesin topeng bocah kanthi otomatis

Halo, ayo konsultasi produk!

Mesin topeng bocah kanthi otomatis

Topeng anak otomatis kabeh ing siji mesin minangka jinis peralatan anyar sing digawe kanggo para pelanggan nggawe topeng kartun Jepang. Nggunakake 1 ~ 4 lapisan kain spunbonded PP sing ora ditenun, karbon aktif lan bahan filtrasi minangka bahan panganan. Topeng digawe dening teknologi ultrasonik. Topeng kasebut duwe embossing sing jelas, pengelasan kuwat lan kacepetan cepet, sing cocog karo persyaratan kinerja produk. Desain topeng kasebut salaras banget karo standar uji coba Eropa lan Amerika, lan operasi kanthi otomatis. Mesin kabeh kasusun saka bingkai material, mbentuk, las las, las lipat lan bagean liyane. Mesin topeng bocah kanthi otomatis mung bisa ngasilake topeng datar sing bisa digunakake, nanging dudu topeng N95 lan topeng stereo.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk:

Topeng anak otomatis kabeh ing siji mesin minangka jinis peralatan anyar sing digawe kanggo para pelanggan nggawe topeng kartun Jepang. Nggunakake 1 ~ 4 lapisan kain spunbonded PP sing ora ditenun, karbon aktif lan bahan filtrasi minangka bahan panganan. Topeng digawe dening teknologi ultrasonik. Topeng kasebut duwe embossing sing jelas, pengelasan kuwat lan kacepetan cepet, sing cocog karo persyaratan kinerja produk. Desain topeng kasebut salaras banget karo standar uji coba Eropa lan Amerika, lan operasi kanthi otomatis. Mesin kabeh kasusun saka bingkai material, mbentuk, las las, las lipat lan bagean liyane. Mesin topeng bocah kanthi otomatis mung bisa ngasilake topeng datar sing bisa digunakake, nanging dudu topeng N95 lan topeng stereo.

Apa topeng medis ora ana gandhengane karo mesin kasebut. Topeng sing diprodhuksi dening peralatan iki bisa digunakake minangka topeng bedah yen disinfeksi. Mesin iki nggunakake kontrol layar tutul PLC. Sabuk conveyor utama diangkut nganggo motor siji-fase, motor stepping diuripake, transmisi akurat, kontrol stabil, lan kacepetan bisa diatur

Fitur peralatan :

1 effect Efek las apik lan tingkat kegagalan kurang;

2 speed Kacepetan produksi efisien, kanthi 80-100 tablet saben menit, sing bisa diproduksi terus suwene 24 jam;

3, Kontrol pemrograman PLC komputer, drive servo, tingkat otomatisasi dhuwur;

4, Antarmuka mesin-mesin sing ramah, peralatan ora normal lan alarm kekurangan, pandhuan layar kanggo ngatasi abnormal kanthi cepet.

Parameter teknis

Jeneng produk mesin topeng anak otomatis Ukuran peralatan L3600xW3500XH2000 (mm)
Model produk SYK-650B meksa 5 ~ 8kg / cm²
Pasokan listrik sing digunakake

AC 220 V 12 A

Daya peralatan 2700W
efisiensi produksi 50 ~ 70 pcs / min Bobot peralatan ≤3000kgUdakara ≤ 3000kg

Dhaptar bagean ngagem konvensional

Nomer seri

Proyek

Nomer

Siklus urip

1

Jembatan irung irung

1 3 wulan
2

Gunting

2 3 wulan
3

Kepala las lug

4 3 wulan
4

 Gunting spring

2 6 wulan
5

 Pemotong topeng

1 3 wulan
6

Sabuk seluler sabuk sabuk

2 6 wulan
7

Ultrasonik

3 3 wulan

Dhaptar bagean ngagem konvensional

Nomer seri

Proyek

Nomer

Remark

1

Silinder

2

CKD 、 SMC / Jepang 、 Yadeke 、 Qilike / Taiwan

2

Katup solenoid

/

CKD 、 SMC / Jepang 、 Yadeke

3

Motor servo

3

Orientalotor

4

 

PLC

2

Mitsubishi

5

 Bantalan

2

NSK / Jepang 、 NTN

6

Layar tutul

1

Weylon

7

Relay

/

Omron / Hequan

8

Tombol

/

Tiande / Hequan

Pambuka penyearah (opsional)

Mesin bingkai rol yaiku sistem servo mbenerake sing dioperasikake kanthi layar tutul kebak kinerja dhuwur. Iki digunakake khusus kanggo nglacak materi, garis trek lan derajat kontras. Cocog kanggo kontrol otomatis mbenerake penyimpangan antarane bahan rolling. Penyimpangan bahan diitung nganggo sensor ultrasonik, infrared lan CCD, lan asile didhukung dening asil. Motor lan umpan balik kode digunakake kanggo mbenerake bahan offset kanthi akurat, umume digunakake kanggo label lini produksi serbet non-anyaman, percetakan flexo, nggawe tas lan industri liyane.

langkah operasional

1. sinau kanthi otomatis: pertama-tama miwiti mesin menyang negara manual, tutul mode "tombol paramèter pangaturan parameter sistem" menyang paramèter sistem kanggo nyetel antarmuka utama, klik "tombol identifikasi stroke otomatis" wiwit sinau. Motor bakal bolak-balik, lan sinau momotan lan stroke kanthi otomatis, supaya entuk kahanan sing paling apik. Sawise rampung, kontroler bakal bali menyang negara "manual".

2. tombol penet "manual" negara manual, mbenerake penyimpangan bakal pindhah ngiwa, pencet tombol "nengen", mbenerake penyimpangan bakal pindhah nengen, yen arah ngelawan, bisa pencet "parameter sistem nyetel tombol kunci" tombol kanggo ngetik "antarmuka parameter setelan parameter sistem ", klik" motor set button "kanggo nindakake pangowahan arah tangan, banjur pencet" tombol setting exit "kanggo mandheg, Banjur arah manual wis diuripake.

3. lebokake negara "koreksi otomatis", pilih arah otomatis sing bener, yen arah ngelawan, ganti menyang negara "koreksi manual", miturut "atur motor negara otomatis positif lan polaritas putar negatif" arah motor, banjur arah otomatis bakal diuripake.

4. sistem koreksi langkah iki bisa mlaku kanthi normal, negara "koreksi manual" bisa disiyapake kanthi "paramèter sistem kanggo ngalih tombol" dadi "antarmuka pangaturan parameter sistem". Parameter sing cocog bisa diatur, lan penyesuaian sensitivitas umume ora disaranake gedhe banget utawa cilik banget.

Fungsi lengkap:

1 Mungkasi mandheg materi: Fungsi iki ing kahanan "otomatis". Nalika bahan kasebut ujug-ujug pecah utawa rampung mlaku, koreksi kasebut ora bakal pungkasan nganti pungkasan, nanging bakal ditundha sajrone wektu (wektu tundha bisa disetel). Antarmuka setelan kontrol disetel menyang "Aktif" nalika materi dipotong.

2 kontrol eksternal: fungsi iki ngontrol "otomatis" lan "manual" ngoper liwat sinyal eksternal, nalika "otomatis" lan "COM" sambung cekak, Ngalih menyang "otomatis" lan ngalih menyang "manual" nalika pedhot. Fitur iki ngidini koreksi offset kanggo ngalih menyang "otomatis" nalika piranti mlaku, mandheg ngalih menyang "manual" lan dadi luwih cerdas. Fungsi iki kudu dikontrol eksternal ing antarmuka setelan remot kontrol.

3 Output weker: fungsi iki kanggo mbenerake dumadine watesan, kakehan, liwat arus lan kahanan liyane, relay bakal ditutup kanggo menehi sinyal mandeg ing njaba.

Kesalahan umum ing Apendiks lan Solusine

1. Ora ana bayangan sawise pasokan listrik, lan tampilan ora padhang Priksa manawa output DC24V saka sumber daya normal, priksa manawa kabel listrik kasebut kondhisi, apa colokan listrik wis kontak, lan apa sambungan bener utawa ora, banjur pasang maneh.

2.Drive ora bisa matesi posisi

1). Priksa yen sambungan wis bener lan sendhi wis kontak apik, pasang banjur tarik maneh

2) .Miturut "tombol saklar setelan parameter sistem", mode koreksi manual dipindhah menyang antarmuka utama setelan parameter sistem, lan klik "kunci pangenalan stroke otomatis" kanggo miwiti sinau mandhiri. Motor servo sinau mandhiri. Priksa manawa ana pangowahan rega grafik batang ing posisi motor tampilan.

3. drive ora bisa digunakake

1). Priksa manawa kopling utawa katrol sinkron ngeculake utawa sabuk rusak

2). Pisahake drive saka rak lan priksa manawa bagean mekanik macet utawa dorongan drive ora cukup.

 4. Drive bisa digunakake kanthi manual lan kanthi otomatis mung ing siji arah

1). Priksa manawa kabel sensor wis bener.

2). Gunakake bahan kanggo mblokir sensor kanggo ndeleng manawa sampeyan bisa ngganti arah, yen bisa, saklar polaritas bakal normal

3). Priksa manawa garis sensor ngeculake utawa rusak.

4). Priksa pilihan sensor bener?

Ultrasonik AE-210 cocog kanggo kabeh bahan tanpa bolong

Inframerah AE-100 cocok kanggo bahan kanthi bolong (elinga yen ora bisa dipasang ing sinar srengenge langsung)

Optoelektronika standar warna AE-90 cocok kanggo warna ing ngisor iki kanthi peralatan kacepetan kurang

Gambar CCD AE-400 cocog kanggo bahan kacepetan tengah lan dhuwur, kayata pinggiran, garis, warna, lsp.

5). Jitter driver gedhe banget. Mode pangolahan: Nilai entuk dikurangi ing antarmuka pangaturan gain.

5 Mbenerake roller bolak-balik ayunan gedhe utawa ora sensitif: priksa manawa materi kasebut mudhun ing gulung, bisa nambah ketegangan utawa nambah gesekan gulung; bathi bisa diatur; sensor bisa nyedhaki swing swing; Priksa kesenjangan ing antarane driver lan bagean mekanik.

6. Mainframe piranti ora bisa digunakake nalika durung diwiwiti lan ora bisa digunakake sawise wiwitan

1). Sensor oklusi negara manual, penyimpangan materi ing kontrol, tambah angka bar

2). priksa manawa ana sumber gangguan daya dhuwur ing cedhak kontroler lan sensor, ngisolasi lan nyoba maneh

3). Sambungake peralatan menyang kabel lemah produk iki

4). Priksa manawa kabel lan kabel drive ana ing sekitar garis motor sing kuwat, mangga misahake tes kasebut

5). Priksa manawa kabel kasebut wis rusak utawa karusakan ala

6.) omelan yen V- lan PE minangka sirkuit cendhak

7. Bahan elektrostatik utamane gedhe: sensor lan kontroler kawat lemah masing-masing, sensor nganti bisa macet ing tengah-tengah materi, luwih becik nambahake peralatan ngilangi elektrostatik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita