Babagan Kita

Halo, ayo konsultasi produk!

Babagan Perusahaan

Shenzhen Sanying Technology Co., Ltd. minangka perusahaan sing dibiayai Taiwan sing wis riset, produksi lan adol peralatan topeng suwene udakara 20 taun. Produsen peralatan topeng eksklusif lan pabrikan peralatan topeng. Produk merek "SUNNY" perusahaan, ngenalake bagean bermutu internasional, kanthi reliabilitas sing dhuwur, stabilitas dhuwur, pangenalan pasar murah lan kepenak, layanan purna jual berkualitas tinggi dening mayoritas pelanggan. Ing Jepang, Korea, Taiwan lan papan-papan liyane kanthi poin layanan purna jual.

Saiki, jaringan penjualan perusahaan wis nutupi kabeh kutha utama ing China. Minangka basis produksi, Shenzhen Sanying duwe R&D lan kapasitas produksi produk teknologi tinggi. Kanggo adaptasi karo pangembangan pasar sing terus-terusan lan kabutuhan pelanggan kanggo produk bermutu, perusahaan kasebut nganut filosofi bisnis kanthi kualitas profesional, operasi jujur ​​lan layanan perhatian, nyepetake riset lan pangembangan produk anyar, nambah kualitas layanan, lan usaha kanggo Pelanggan terus ningkatake produktivitas lan daya saing lan aktif.

Budaya perusahaan

Filsafat bisnis: keunggulan produk, layanan sing dipikirake lan tepat wektu

Inti Sanying: tim kolaborasi R&D, produksi, pemasaran lan layanan kanthi nilai lan rasa tanggung jawab sing padha yaiku daya saing inti Sanying.

Semangat tim Sanying: ketat disiplin dhiri, ngoyak terus-terusan, nuduhake kekuwatan lan kasengsaran, bebarengan karo masa depan, berorientasi karo wong, jujur ​​lan cerdas, kaku lan efisien, lan nggawe kecemerlangan bebarengan

Tene Sanyingt: profesional, antusias, kualitas tinggi lan berkelanjutan

Target perusahaan: tingkat kepuasan pelanggan 99%, tingkat uji coba 100%, tingkat pangiriman produk 98%

Keunggulan produk, layanan sing dipikirake lan tepat waktu