3 G 5 g 10 g 100 g bahan gel silika transparan

Halo, ayo konsultasi produk!

3 G 5 g 10 g 100 g bahan gel silika transparan

Keamanan dhuwur lan ora ana korosi. Cocog kanggo kemasan tanpa debu lan non-statis. Produk kasebut memenuhi standar militer AS mil-d-3464e, sing dadi pilihan ideal kanggo industri semikonduktor lan mikroelektronika. Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk:

Keamanan dhuwur lan ora ana korosi. Cocog kanggo kemasan tanpa debu lan non-statis. Produk kasebut memenuhi standar militer AS mil-d-3464e, sing dadi pilihan ideal kanggo industri semikonduktor lan mikroelektronika. Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita