banner1-2
banner2
banner3-1
Halo, ayo konsultasi produk!

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Shenzhen Sanying Technology Co., Ltd. minangka perusahaan sing dibiayai Taiwan sing wis riset, produksi lan adol peralatan topeng suwene udakara 20 taun. Produsen peralatan topeng eksklusif lan pabrikan peralatan topeng. Produk merek "SUNNY" perusahaan, ngenalake bagean bermutu internasional, kanthi reliabilitas dhuwur, stabilitas dhuwur, pangenalan pasar murah lan kepenak, layanan purna jual berkualitas tinggi dening mayoritas pelanggan. Ing Jepang, Korea, Taiwan lan panggonan liyane kanthi poin layanan purna jual. Saiki, jaringan penjualan perusahaan wis nutupi kabeh kutha utama ing China. Minangka basis produksi, Shenzhen Sanying duwe R&D lan kapasitas produksi produk teknologi tinggi.

kasus kita

acara studi kasus kita

  • The efficiency of N95 folding stereo mask can reach 50pic / M (100pic / m for ordinary flat mask).

    Efisiensi topeng stereo lipat N95 bisa nganti 50pic / M (100pic / m kanggo topeng rata biasa).
    ndeleng liyane
  • Automatic planning of process parameters and motion curve can realize flexible switching of production line with one key die change.

    Perencanaan paramèter proses lan kurva gerakan kanthi otomatis bisa nyadari lini produksi sing fleksibel kanthi siji perubahan utama.
    ndeleng liyane
  • h station can be opened / closed independently to meet a variety of processing requirements.

    stasiun h bisa dibukak / ditutup kanthi mandhiri kanggo memenuhi macem-macem syarat proses.
    ndeleng liyane

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0+

    Pengalaman Taun

  • 0%

    Tingkat pangiriman produk

  • 0%

    Tingkat kepuasan pelanggan

  • 0%

    Tingkat uji coba

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Kaca kita akeh digunakake Informasi paling anyar

Pangopènan Mesin Topeng
Kepiye cara nyuda kegagalan mesin topeng?
Mesin Topeng Otomatis
Mesin Topeng
Cathetan kanggo milih mesin topeng
ndeleng liyane